|
|
#1 |
|
Stary karton
Sims Designer
Miasto: Wrocław
1 356 996 razy
|
Brooklyn apartments size: 50x30 6 apartments cost for 1842 - 4575$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie dzięki za: walls: www.parsimonipus.org kwiaty epoki 1,2,3,4; satynowa jasna, ciemna - by aszek syf,kiła i mogiła; syfiasta cegiełka z piekiełka 08; cottage set wall 08, 10, 12 - by Margierytka ADELE - http://linna.modthesims2.com/download.php?t=294859 floors: Margierytka - wesoła wioseczka; rustykalna podłoga z jasnego i czarnego dębu; beton konwalia - przytulne drewienko; cream aszek - coffee Rainbow - lourent Reniuszka0 - candy brown Sylwana - sweet choccolate objects: rośliny i kwiaty oraz 2 doniczki , książka z kieliszkiem : www.simgedoehns.de - by Tolli www.4eversimfantasy.ey.tf www.xsims.com HolyHosta - buggybooz@MTS2 mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, za co z góry przepraszam, a w razie czego uzupełnię Przyznaję, że parcela jest bardzo duża i naładowana sprzętami, ale chciałam jak najwierniej odzwierciedlić bryłę, oraz dodać parę smaczków do wyposażenia mieszkań, jednak mam nadzieję, że nie będzie Wam zacinać w grze - gdyby tak było, to mam w zapasie Brooklyn nieumeblowany - jakby co, to ...dodam ... ![]() ![]() ![]() BRYŁA I OTOCZENIE (podwórko) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RZUTY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I APARTMENTS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() II APARTMENT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() III APARTMENT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IV APARTMENT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V APARTMENT - SUTERENA/BASEMENT - 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VI APARTMENT - SUTERENA/ BASEMENT - 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c.d OTOCZENIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dla fanów, którzy nie posiadają wszystkich dodatków do pobrania nieumeblowany apartament - Brooklyn Apartments 0- są w nim tylko kuchnie i łazienki(nie wszystkie), i mile widziane akcesoria: "Kuchnia i Łazienka", ale niekoniecznie ![]() ![]() ![]() jeżeli Twój sim chce zachować całe umeblowanie w mieszkaniu,to naciśnij równocześnie: shift+ctrl+C i w okienku, które pojawi się na górze ekranu wpisz kod: boolprop testingcheatsenabled true zaznacz enter, a nastepnie kliknij na drzwi mieszkania, które Twój sim chce wynająć, po podpisaniu umowy z dozorcą z powrotem wpisz w okienko kod: boolprop testingcheatsenabled false i nacisnij enter, zrób to koniecznie, zeby dezaktywować kod, inaczej możesz mieć później kłopoty z grą. Gdy zrobisz po kolei to, co napisałam, to będziesz się cieszyć umeblowanym apartamentem. powodzenia ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Danuta720 : 29.11.2009 o 03:01. |
|
|
| 19 użytkowników podziękowało Danuta720 za ten post: |