|
|
#1 |
|
Stary karton
Sims Designer
Miasto: Wrocław
1 356 996 razy
|
Osiedle POLTEGOR
apartamenty wymagania: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkość/Size: 4x3
Cena wynajmu/Cost: 1937$-2371$ parcela zawiera 4 odrębne mieszkania - na każdym piętrze - jedno; oraz odrębny budynek przeznaczony do wspólnego spedzania czasu. W budynku tym znajduje się: - sala bilardowa - parter; - sala telewizyjna: I pietro; - sala, w której znajduje się stół do masażu, oraz łazienka: II piętro. Oprócz tego na parceli znajduje się basen i kącik grillowy - obydwa obiekty położone są na świeżym powietrzu. terrain: secret garden 04, trawka nr 7 _by Margierytka; kfioty_by Rainbow. walls and floors_by Danuta720 (wszystkie tapety i podłogi sama "popełniłam", za co biję się w piersi, ale mam cichą nadzieję, że komuś przypadną do gustu) ![]() ![]() ![]() recolors obiects: - doors -www.pixelsims.com -paitings_by Danuta720 Bryła i otoczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UWAGA jeżeli Twój sim chce zachować całe umeblowanie w mieszkaniu,to naciśnij równocześnie: shift+ctrl+C i w okienku, które pojawi się na górze ekranu wpisz kod: boolprop testingcheatsenabled true zaznacz enter, a następnie z wciśnietym shiftem - kliknij na drzwi mieszkania, które Twój sim chce wynająć, po podpisaniu umowy z dozorcą z powrotem wpisz w okienko kod: boolprop testingcheatsenabled false i nacisnij enter, zrób to koniecznie, zeby dezaktywować kod, inaczej możesz mieć później kłopoty z grą. Gdy zrobisz po kolei to, co napisałam, to będziesz się cieszyć umeblowanym apartamentem. powodzenia ![]() ![]() ![]() UWAGA: proszę najpierw wypakować wszystkie rekolory, a dopiero potem parcelę Ostatnio edytowane przez Danuta720 : 16.03.2009 o 00:37. |
|
|
|
| 22 użytkowników podziękowało Danuta720 za ten post: |
Abuuu,
Aneśka,
Apple,
Aszek,
Bearnheard,
bella,
edakraft,
Evan,
Gaberus,
GIGA,
goryczka,
KimKolwiek,
Lilly,
Louise,
Louise,
Lúthien Elensar,
PrzemUs 13,
Puma,
Rainbow,
Samba,
Saszanuk,
wannazmelodyjka
|
|
|
#2 |
|
Szef projektu
Stary karton Płeć:
Miasto: łódzkie
1 102 276 razy
|
Wowww Danuśka......boskie
Bryła jak zwykle powala oryginalnością i złożonością. Strasznie mi sie podoba. Brawo ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Stary karton
Sims Designer Wizjoner Płeć:
2 759 2 255 razy
|
Ależ to kosmiczna bryła! Wnętrza za to Danusiowe. No i widzę, że dzielnie walczysz z tapetami
![]()
|
|
|
#4 |
![]() Designer - Emeryt ۩
Stary karton Wiek: 25
Miasto: Nibylandia
1 007 1 899 razy
|
Bob Budowniczy w akcji
świetna robota ![]()